Lars Wallin

Lars Wallin är en av Sveriges mest kända couture designers. Han har gått på Beckmas designhögskola och han har skapat en mängd kläder efter det såsom exempelvis scenkläder för melodifestivalen. Det som Lars är mest känd för är nog hans klänningar i exklusiva material. Framförallt de han har tillverkat för kronprinsessan Viktoria och prinsessan Madeleine. 

Hans modekollektion finns att köpa i hans egen webbshop men även en del butiker har kollektioner av Lars Wallin.

Det Lars Wallin är mest känd för är galaklänningar och brudklänningar som man inte använder varje dag. Därför skapade han en ny kollektion Lars Wallin V där han har tagit fram mer än klänningar. Tanken med dessa kläder är att de ska kunna användas av fler personer och vid fler tillfällen.  

Lars Wallin har nu fyra varumärken: Lars Wallin Couture, Lars Wallin Collection, Lars Wallin V och Lars Wallin Jewellery.